Academy | Lemahieu Group

Learning is discovering

Learning is discovering

Lemahieu Academy

Onze vakkennis over hout en platen houden we niet voor onszelf. We willen klanten, professionals uit de bouwsector, studenten … motiveren, ondersteunen en laten groeien door onze kennis over te dragen aan hen.

 

Zowel trends in de sector, relevante wetgeving alsook praktijkcases gieten we in gepersonaliseerde workshops en presentaties op maat van de doelgroep.

voordelen

Voordelen Academy

  • Echte hout- en platenconnaisseurs
  • Diepgewortelde ervaring
  • Continu bijgeschaafde kennis
  • Volstrekt gepersonaliseerd

Voor wie?

Klanten

De kern van onze duurzame partnerships is de combinatie van onze even duurzame materialen en de kunde die we keer op keer aantonen bij elke samenwerking.

Scholen

Via stages, rondleidingen en presentaties willen we bij jongeren en studenten een zaadje planten dat kan uitgroeien tot een bloeiende carrière in de houtsector.

Professionals

Professionals uit de bouwsector hebben ongetwijfeld al een geslepen kennis. In onze Academy verruimen we uw inzichten en verrassen we u met nieuwigheden.

In house training

De breed vertakte kennis van onze Lemahieu, LDCwood en Lempan teams wordt intern gedeeld, met nieuwe collega’s, maar evengoed met bestaande collega’s om hun kennis bij te schaven.

A good education can change anyone
A good teacher can change everything

Lemahieu Academy - 626 x 781 - 2
www.footoo.be-0437_hr
gent-hq-photo-cafeine-be--15
Lemahieu Academy - 936 x 561 5
Lemahieu Academy - 936 x 561 4
_MG_9853XXDD
Lemahieu Academy - 626 x 781
Lemahieu Academy - 936 x 561 3

Contacteer ons

Wilt u een van onze academies vastleggen, wenst u iets op maat of heeft u nog andere vragen? Vertel het ons via onderstaand formulier.

Vul hieronder uw gegevens in

Uw aanvraag

Uit het juiste hout gesneden

Onze breed vertakte hout- en platenkennis, innovatieve technieken en duurzame materialen staan samen garant voor ecologisch verantwoorde toepassingen voor binnen en buiten. Graag meer informatie over onze producten of al exact in gedachten wat u in onze capabele handen wilt leggen?