ThermoWood ayous met zicht op zee

ThermoWood ayous met zicht op zee

Deel dit bericht:

Brandvertragend

Geschaafd

Brandvertragend

Geschaafd

Gevelbekleding

Grote ramen over de volledige gevel wisselen af met de warme kleur van LDCwood® ThermoWood® ayous. Om te voldoen aan de vereiste brandreactieklasse werd het ThermoWood® brandvertragend behandeld met Burnblock® door Lemahieu Fire Protection®.

Over het project Oasis

Oasis kenmerkt zich door haar ruime, moderne vormgeving en luxueuze karakter. Op de hoek van de Jokstraat en de Leopold II-laan worden vier verdiepingen gebouwd. Op de eerste en de tweede verdieping twee ruime appartementen met twee slaapkamers en grote terrassen. Op de derde verdieping één zeer groot 3 slaapkamertype en op de vierde verdieping het penthouse. Beiden met een subliem terras. De afwerking is van een hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarden en energie efficiëntie.

 

Brandvertragend LDCwood® ThermoWood® ayous is een 100% natuurlijk houtproduct. Zowel het thermisch modificatieproces van ThermoWood® als de brandvertragende behandeling gebeuren op een milieuvriendelijke manier, zonder chemicaliën.

Projectfiche

Omschrijving:

Bouwheer: Jokkebrok

Lemahieu Group -Project_Oasis Wenduine_520x520px - 2

In beeld

Lemahieu Group -Project_Oasis Wenduine_520x520px - 4
Lemahieu Group -Project_Oasis Wenduine_520x520px - 3
Lemahieu Group -Project_Oasis Wenduine_520x520px - 300 dpi