KMO PARK RIVA

KMO PARK RIVA

Deel dit bericht:

ThermoWood®

Geschaafd

ThermoWood®

Geschaafd

Gevelbekleding

In het centrum van Dentergem, op de voormalige site van de Riva Brouwerij, ontwikkelt Volus een KMO-park voor lokale bedrijven.

Het project bestaat uit een nieuwe, duurzame bedrijvenzone van ca. 1,5 hectare in het centrum van Dentergem, mooi centraal in de driehoek Tielt-Deinze-Waregem. Dit project heeft als doel de aantrekkelijkheid van de gemeente en haar deelgemeenten te vergroten, alsook de kwaliteit van het centrum te verbeteren.

 

Showrooms met zichtlocatie

Het KMO-Park RIVA-project bestaat uit vier fasen. De eerste fase, opgeleverd sinds eind 2023, omvat een business center met 6 units aan het begin van de Wontergemstraat. Op deze unieke zichtlocatie zijn showrooms gerealiseerd. Deze units kunnen zowel als productie/opslag gebruikt worden als uitgebreid worden met een showroom/vitrine.

 

Duurzaam ondernemen

KMO-Park RIVA streeft naar duurzaamheid en is een van de meest duurzame KMO-parken in België. De aanwezige bedrijven werken samen om hun activiteiten uit te oefenen met respect voor het milieu en op een sociaal-maatschappelijk aanvaardbare wijze.

 

LDCwood® ThermoWood® ayous

Het gebouw van de eerste fase is door Spanbo voorzien van stijlvolle ThermoWood® ayous-balken, thermisch gemodificeerd door LDCwood. Deze hoogwaardige houten balken zijn geleverd en CNC-verwerkt in de schaverij van Lemahieu Group, waarmee het project een esthetisch aantrekkelijke en duurzame afwerking heeft gekregen.

 

Projectgegevens

  • Gevelbekleding in ThermoWood® ayous van LDCwood
  • CNC geschaafd door Lemahieu Timber
  • Architect: Tarch
KMOPARK RIVA Fase I_5

In beeld

KMOPARK RIVA Fase I_1
KMOPARK RIVA Fase I_2
KMOPARK RIVA Fase I_3
KMOPARK RIVA Fase I_4
KMOPARK RIVA Fase I_5
KMOPARK RIVA Fase I_6
RIVA FASE I foto 3 (Groot)