Smartply Sure Step | Lemahieu Group

NIEUWS

Veilig op de bouwplaats met Smartply Sure Step

05/10/2022

Deel dit bericht:

Houtbouw

Innovatie

Plaatmateriaal

Sure Step, de nieuwe OSB/3-plaat van SMARPLY zorgt tijdens de natte wintermaanden voor meer veiligheid op de bouwplaats.

Lempan Panels News_Sure Step 520 x 520 - eigenschappen zonder tekst

Verhoogde weersbestendigheid en antislip

De nieuwe OSB-plaat is bij uitstek geschikt voor toepassing in vloeren of bij projecten waar verhoogde weersbestendigheid én slipresistentie van cruciaal belang zijn.

 

 

 

Bestand tegen blootstelling aan het weer tot 6 weken zonder degradatie.

SURE STEP beschikt over een hoog draagvermogen, is vochtwerend en heeft geen toegevoegde formaldehyde. De uniek uitgeharde coating is ontworpen om de effecten van weersinvloeden en slijtage te weerstaan tijdens de constructiewerken.

De plaat is verkrijgbaar in grote afmetingen en dankzij de kenmerkende tand en groef schuiven de panelen gemakkelijk op hun plaats.

SMARTPLY SURE STEP - De ideale oplossing voor wanneer verbeterde duurzaamheid, tijdelijke bescherming, laag sliprisico en weerstand tegen slijtage vereist zijn bij projecten.

 

Vraag een staal aan

Snel leverbaar assortiment

 

 2397 x 1200 mm 
18 mmX 
22 mmX 

+++ Tand en groef
+++ FSC®-gecertificeerd
+++ Zonder toegevoegde formaldehyde

 

 

Uit het juiste hout gesneden

Onze breed vertakte kennis, innovatieve technieken en duurzame materialen staan samen garant voor ecologisch verantwoorde toepassingen voor binnen en buiten. Graag meer informatie over onze producten of al exact in gedachten wat u in onze capabele handen wilt leggen?

 

Neem contact op