Les Saules

Les Saules

Deel dit bericht:

Brandvertragend

Brandvertragend

Gevelbekleding

Het stedelijk project, Les Saules verenigt kwalitatief wonen in een eigentijds design met véél groen.

 

Veel gezellige groenruimtes werden geïmplementeerd in een opkomend stedelijk gebied. Gedeelde daktuinen, een stedelijke waterloop, eigen private wegen, winkels… geven deze nieuwe wijk een eigen ongedwongen stadssfeer, gericht op gezelligheid en samenhorigheid.

Les Saules is een combinatie van eigentijds design en natuur. Veel gezellige groenruimtes werden geïmplementeerd in een opkomend stedelijk gebied. Gedeelde daktuinen, een stedelijke waterloop, eigen private wegen, winkels, … geven deze nieuwe wijk een eigen ongedwongen stadssfeer, gericht op gezelligheid en samenhorigheid.

 

De gevelbekleding in Siberische lariks versterkt het natuurlijk karakter van het project. Siberische lariks komt uit koude gebieden en groeit daarom zeer langzaam. Hierdoor heeft het een lange levensduur.

 

De kleine noesten en mooie tekening van Siberische lariks zorgen voor een elegante blikvanger.

 

Om te voldoen aan de vereiste brandreactieklasse, werd het hout brandvertragend behandeld door Lemahieu Fire Protection® tot de vereiste brandreactieklasse. De brandvertrager, Burnblock®, die onder druk wordt geïmpregneerd in het hout, is 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar.

 

Projectfiche

lema22_saules_296

In beeld

lema22_saules_170
lema22_saules_179
lema22_saules_216
lema22_saules_232
lema22_saules_256
lema22_saules_296
lema22_saules_312