nieuwsbrief | contact | NL | FR | EN | DE
news
news
Lemahieu Group investeert in moderne Hundegger schaafmachine en ROBOT-Drive en 4de impregneer-autoclaaf


Lemahieu Group gelooft in de toekomst van hout en platen als duurzaam (bouw)materiaal en wil door middel van ecologisch verantwoorde oplossingen hun toepassingen verruimen. Dit gaf de laatste jaren aanleiding tot investeringen in onder andere brandvertragende behandelingen van hout en platen en thermische modificatie van hout.
De aankoop van de nieuwe Hundegger HM4-400 schaafmachine en Robot-Drive 650 zorgt voor meer toegevoegde waarde en service aan onze klanten.

Flexibiliteit troef


Als industrieel toeleverancier biedt de nieuwe schaafmachine een oplossing voor het volautomatisch schaven en afkanten van bouwhout met grote secties tot 300 x 400 mm.

De nieuwe 6-assige ROBOT-Drive 650 biedt maximale flexibiliteit en ongelimiteerde bewerkingsmogelijkheden voor het maken van constructieverbindingen en is geschikt voor diverse soorten bouwhout zoals balkhout, dakgebinten, gelamineerde liggers, en dit tot een sectie van 300 x 650 mm.
Wij ondersteunen tevens graag onze klanten die behoefte hebben aan extra capaciteit of gespecialiseerde kennis bij het realiseren van grootschalige projecten.

Na de levering in juli volgen eerst nog enkele weken waarin de machine uiterst nauwkeurig wordt afgesteld. Het doel is nog voor augustus de eerste orders van de band te laten rollen.

Hundegger schaafmachine operationeel: juli 2020
Hundegger ROBOT-Drive: augustus 2020

De nieuwe 'kleine' reus


Sinds enkele maanden merken we een piek in de vraag naar geïmpregneerd hout. Om onze leveringstermijnen zo kort mogelijk te houden en om te blijven voldoen aan deze stijgende vraag, werd beslist om te investeren in een 4de impregneer-autoclaaf.

Met zijn 15 meter lang en 2,3 meter hoog verrijst in het najaar deze nieuwe 'kleine' reus in onze productiehal in Oostende.

De autoclaaf zal in november 2020 operationeel zijn.


In onze aanpak zien onze professionele klanten ons als partners. Samen zoeken we steeds naar een optimale oplossing in materiaal, bewerking en prijs.


Volg de opbouw van de machines op onze facebook-pagina


Nieuw in het assortiment van Lempan PanelImport: Cembrit-vezelcement-platen

Cembrit is één van de grootste Europese producenten van multifunctionele bouwproducten op basis van vezelcement.
De basiseigenschappen van alle Cembrit-vezelcementproducten zijn vrijwel identiek. Ze bieden de ideale troeven voor ontwerp- en bouwprojecten waarbij esthetiek en uitstraling met een lichte, maar sterke en duurzame constructie gecombineerd moeten worden.

Lees meer
2 items found   |    << prev  next >>

© 2019 | sitemap | privcy policy